Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

ΕΥΔΑΠ, Διαχείριση Τεχνικών Έργων

Διαχείριση Τεχνικών Έργων στην ΕΥΔΑΠ

Διαχείριση Τεχνικών Έργων στην ΕΥΔΑΠ
Διαχείριση Τεχνικών Έργων Ε.ΥΔ.ΑΠ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του βιωματικού εργαστηρίου με θέμα Διαχείριση Τεχνικών Έργων στην ΕΥΔΑΠ στο διάστημα 27/11 – 12/12/2017.

Η μεθοδολογία που διδάχθηκε είναι αυτή του Project Management Institute η
οποία περιλαμβάνεται στον οδηγό: “A Guide to the Project Management Body of Knowledge” PMBOK®5th Edition.
Στους συμμετέχοντες δόθηκαν δείγματα (templates) εγγράφων και έγινε αναφορά σε διάφορα εργαλεία προγραμματισμού (scheduling & budgeting) και ελέγχου.
Δόθηκε έμφαση  στην «τέχνη» της διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού που μετέχει εσωτερικά και εξωτερικά στην υλοποίηση του εκάστοτε έργου.
Εκτός από τα πρακτικά παραδείγματα, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να εφαρμόσουν τη νέο-αποκτηθείσα γνώση και να παρουσιάσουν δικά τους case studies από την εργασιακή τους καθημερινότητα.

Οι συμμετέχοντες επιχειρήθηκε να αποκτήσουν συστηματική, εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη για την οργάνωση, εκτέλεση και έλεγχο ενός έργου, να εξοικειωθούν με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων και να ενημερωθούν για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων. Μετά τη συμμετοχή τους στο εργαστήρι απέκτησαν κοινή γλώσσα επικοινωνίας που θα διασφαλίζει αρμονική συνεργασία, συντονισμό και φυσικά, βέλτιστα αποτελέσματα. Είναι δε, φανερό ότι η επίτευξη των επιμέρους αυτών στόχων θα επιφέρει ποιότητα σχέσεων μεταξύ των μελών της ομάδας έργου ανεξάρτητα από την ιεραρχική τους βαθμίδα, επιτυχία σε μακροπρόθεσμους (στρατηγικούς) στόχους της Εταιρείας  πέρα από την κατάκτηση των βραχυπρόθεσμων στόχων του έργου και εντέλει ικανοποιημένους συνεργάτες.

Η εισηγήτριά μας κα Ειρήνη Ανδριώτη είναι πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Έργων (PMP) από το Project Management Institute (PMI),  Πιστοποιημένη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας από το National Board of Certified Counselors (NBCC) και Coach από το Association for Coaching (AC) δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού παρέχοντας υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης.  Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών.

You might be interested in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonΚαλέστε μας