Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Autocad

Μαθήματα AutoCADΗ σχεδίαση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων υπό κατασκευή ή διαμόρφωση, η διακόσμηση κι άλλες εφαρμογές σχεδίου σε 2διάστατη ή 3διάστατη απόδοση με τη χρήση Η/Υ αποτελούν σήμερα μια κοινή πρακτική στον τεχνικό κόσμο. Το Autocad της Autodesk αποτελεί την εγκυρότερη κατά τεκμήριο λύση μέσα από την οποία επιτυγχάνεται η μείωση του χρόνου και της δυσκολίας της σχεδιαστικής εργασίας και εξασφαλίζεται η ακρίβεια αλλά και η δυνατότητα εύκολης διόρθωσης κάθε πιθανού σχεδιαστικού λάθους.

Μέσα από τα Μαθήματα Autocad θα διδαχθείτε χρηστικά και ολοκληρωμένα την αποτελεσματική και δημιουργική χρήση αυτού του πολύ ισχυρού σχεδιαστικού εργαλείου. Η επεξεργασία και μορφοποίηση των σχεδίων σας θα γίνεται εύκολα, τεκμηριωμένα και σε πραγματικό χρόνο με την ακρίβεια των δεδομένων σας να διασφαλίζεται από την ποιοτική υπεροχή του Autodesk Autocad.
Τα μαθήματα υλοποιούνται εξατομικευμένα ή εξ αποστάσεως στο διαθέσιμο χρόνο σας πάντα με τη μέθοδο Project Based Learning (=μαθαίνω υλοποιώντας) και σε σχέση με το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει (κατασκευές, ηλεκτρολογικό σχέδιο, διακόσμηση κλπ).

ΠιστοποίησηAutodesk Autocad Certified User

Επιπλέον των μαθημάτων υπάρχει η δυνατότητα προετοιμασίας και εξέτασης για την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης AutoCAD  Certified User από την Autodesk.

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο “Μαθήματα Autocad” απευθύνεται στο σύνολο των Μηχανικών, σε σχεδιαστές, διακοσμητές και γενικότερα σε όλους όσους εργάζονται με τεχνικό σχέδιο.

Διάρκεια των μαθημάτων

Η διάρκεια του σεμιναρίου κυμαίνεται από 16-24 ώρες και είναι ανόλογη των απαιτήσεων, της εξοικείωσής σας με εργαλεία πληροφορικής και της τεχνική σας κατάρτισης ως προς το σχέδιο.

Θεματολογία

1. Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του AutoCAD.  Η γραμμή των εντολών (Command Line). Χρήση εντολών μέσω ribbons, pull-down menus, εικονιδίων, πληκτρολόγησης.

2. Σύστημα συντεταγμένων. Σημεία αναφοράς, σχεδιαστική μονάδα AutoCAD. Σχεδίαση με Απόλυτες/Σχετικές  Καρτεσιανές, είτε Σχετικές Πολικές συντεταγμένες. Η χρήση και σημασία του συμβόλου (@).

3. Ομάδες εντολών. Σχεδίαση αντικειμένων (Draw), τροποποίηση σχεδιασμένων στοιχείων (Modify), ρύθμιση παραμέτρων προγράμματος και εργασίες μετρήσεων (Tools), καθορισμός των στυλ εργασίας (Format), εργασίες διαστασιολόγησης (Dimension).

4. Σχεδίαση σε επίπεδα (Layers). Εργαλεία, μεθοδολογία χρήσης.

5. Χρήση, τροποποίηση, παραγωγική αξιοποίηση ιδιοτήτων αντικειμένου (Properties).

6. Εργαλεία σχεδίασης. Σημεία εξάρτησης (Object Snaps), ορθογωνική σχεδίαση (Οrtho), κάνναβος (Snap).

7. Δημιουργία και ανάκληση έτοιμων σχεδιαστικών αντικειμένων επαναλαμβανόμενης χρήσης. Η έννοια του Block. Δυναμικά blocks. Blocks μεταβαλλόμενης πληροφορίας (Attribute Definition).

8. Εισαγωγή, χρήση, αντιμετώπιση εικόνων (Raster Images) και αρχείων Acrobat Reader (*.pdf).

9. Δημιουργία και παραμετροποίηση κειμένου (Text).

10. Εκτύπωση υπό κλίμακα (Plot). Χρωματισμοί, επιλογή παχών γραμμής, χρήση Layouts.

11. Δημιουργία προσωπικής πλατφόρμας εργασίας (Drawing Template).

12. Σετ ασκήσεων προσαρμοσμένο στις ειδικότητες και τις ανάγκες των εκάστοτε σπουδαστών.

Ενδιαφέρεστε;

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με το 210-69.30.631 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.
Καλέστε μας