Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Εκπαίδευση A.I για μαθητές

Εκπαίδευση Α.Ι για μαθητές: Αυτή η εκπαίδευση σχεδιάστηκε να αναπτύξει πρακτικές δεξιότητες να πλουτίσει σε εμπειρίες και να προετοιμάσει τους μαθητές να περιηγηθούν στο εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο υπεύθυνα και με αυτοπεποίθηση!

Η εκπαίδευση παρέχεται τόσο ενσωματωμένη στα τμήματά μας για παιδιά όσο και αυτόνομα σε ανεξάρτητα εξ αποστάσεως τμήματα με καθηγητή.  Επίσης, σε συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων αλλά και εκπαιδευτικούς Οργανισμούς γενικότερα.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Κάντε κλικ εδώ για κράτηση της θέσης σας! Βάλτε Α.Ι στο μήνυμα σας


Εκπαίδευση Α.Ι (Τεχνητής Νοημοσύνης) για μαθητές

Αξιοποίηση του Teachable: Το Teachable αντιπροσωπεύει ένα πρωτοποριακό μοντέλο μάθησης που προσφέρει μια εξατομικευμένη και διαδραστική εμπειρία μάθησης. Οι μαθητές όχι μόνο θα μάθουν για την Τ.Ν αλλά και θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στην «εκπαίδευση μηχανικών μοντέλων μάθησης». Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να γίνουν συμμέτοχοι στη διαμόρφωση του μέλλοντος της εκπαίδευσης μέσω της αξιοποίησης της καινοτόμου τεχνολογίας.

 

Δημιουργώντας ένα κόμικ με Τ.Ν.: Η ενσωμάτωση της Τ.Ν. στις δημιουργικές διαδικασίες ανοίγει συναρπαστικές δυνατότητες για καλλιτεχνική έκφραση. Μέσα από αυτό το τμήμα του σεμιναρίου, οι μαθητές θα εξερευνήσουν πώς η Τ.Ν. μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και τις ικανότητές τους στην αφήγηση ιστοριών. Μαθαίνοντας την κατάλληλη δομή εντολών (prompts) που απαιτούνται για την σωστή «καθοδήγηση» ενός «γλωσσικού μοντέλου» δημιουργίας κόμικ, οι συμμετέχοντες θα δουν από πρώτο χέρι πώς η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει τις καλλιτεχνικές τους προσπάθειες, οδηγώντας σε μια βαθύτερη κατανόηση του συνδυασμού  τέχνης και τεχνολογίας.

Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης: Στο σημερινό ραγδαία εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο, η κατανόηση των ηθικών επιπτώσεων της Τ.Ν είναι ζωτικής σημασίας για τη νέα γενιά. Οι μαθητές θα αναπτύξουν κριτική σκέψη, απαραίτητη για την υπεύθυνη χρήση των αναδυόμενων τεχνολογιών.

! Κράτησε τη θέση σου στην Εκπαίδευση Α.Ι για μαθητές. Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας
γράφοντας Α.Ι στο μήνυμα, κλικ εδώ!

 

Καλέστε μας