Μαθήματα ecdl

Μαθήματα ECDL για το Ms Office

Μαθήματα ECDLΟ κύκλος με τα μαθήματα ECDL αφορά στην ύλη του Ms Office και είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει όλες τις ανάγκες για πιστοποιημένη γνώση του Microsoft Office. Τα επίπεδα είναι προσεκτικά μελετημένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου. Η μετάβαση από το ένα αντικείμενο στο άλλο είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να γίνεται ομαλά και με το σωστό ρυθμό εκμάθησης.Ξεκινήστε με λίγες ή καθόλου γνώσεις και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε, με «σίγουρα βήματα», να αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζονται, να θέσετε στόχους και να τους κατακτήσετε.

Ms Word (Επεξεργασία Κειμένου)
Ms Excel (Υπολογιστικά Φύλλα)
Ms PowerPoint (Παρουσιάσεις)
Ms Outlook (Υπηρεσίες Διαδικτύου)
Ms Access (Βάσεις Δεδομένων)

Δείτε επίσης και τα Μαθήματα ECDL ειδικά για ΑΣΕΠ & Ελλ. Δημόσιο

ΕΟΠΠΕΠ

Ολοκληρώνοντας το κάθε αντικείμενο με τα μαθήματα ECDL μπορείτε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας λαμβάνοντας μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης των φορέων ECDL, Microsoft Office Specialist, ACTA κλπ των αναγνωρισμένων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (πρώην Ο.Ε.Ε.Κ) φορέων πιστοποίησης για χρήση στο Ελληνικό Δημόσιο, στο ΑΣΕΠ και την αγορά εργασίας.

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των εφαρμογών γραφείου Ms Office και η απόκτηση ειδικά του πιστοποιητικού Microsoft Office Specialist δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας μιας ακόμη επαγγελματικής επιλογής, αυτής του Εισηγητή Πληροφορικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το εγκεκριμένο από την Microsoft σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών (Train the Trainer) που τους δίνει παράλληλα την ευκαιρία να εργαστούν ως εισηγητές Πληροφορικής σε προγράμματα ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%).

Μαθήματα ECDL στα TECHNOedu – TechnoKids Αμπελοκήπων σημαίνει εγγυημένη εκπαίδευση και έγκυρη πιστοποίηση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

Microsoft Office Specialist - Authorized Testing Center    IC3 - Internet and Computing Core Certification   Infotest Certified Basic User   ECDL - European Computer Driving License

Ενδιαφέρεστε;

Μάθετε περισσότερα για τα Μαθήματα ECDL επικοινωνώντας μαζί μας τώρα στο 210 69.30.631-2