Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Ειδικός Internet Marketing

Ειδικός Internet Marketing

Το Internet Marketing συνδυάζοντας τις δημιουργικές και τεχνικές αρετές του διαδικτύου (internet) αποτελεί σήμερα, μαζί με τα κατάλληλα εργαλεία, τον πιο ενδεδειγμένο και αποτελεσματικό τρόπο προώθησης μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος.
Σκοπός των σεμιναρίων Ειδικός Internet Marketing να δημιουργήσει στελέχη που θα βοηθήσουν μια επιχείρηση στην καθιέρωση του ονόματός της -branding αλλά και στην αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου της, των εν δυνάμει πελατών της και τελικά των πωλήσεών της.

Ειδικός Internet Marketing

Μέσα από τα σεμινάρια μας Ειδικός Internet Marketing οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν γνώσεις των ψηφιακών εργαλείων marketing αλλά και των τεχνικών προώθησης μέσα από τα social media ώστε να επιτευχθούν με αποτελεσματικό τρόπο  οι στόχοι προώθησης ενός Οργανισμού και να ξεχωρίσει ανταγωνιστικά στην αγορά.

Επιλέξτε τα Πιστοποιημένα σεμινάριά μας για να διακριθείτε στον χώρο του Ψηφιακού Marketing:

1. Didital Marketing, 133 Ώρες

2. Social Media Marketing, 150 Ώρες

Οδηγούν σε Διαπιστευμένη Πιστοποίηση από ΕΣΥΔ κατά ISO 17024 από την ACTA – τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Διάρκεια και αξία μαθημάτων

Τα σεμινάρια διεξάγονται eLearning από όπου κι αν βρίσκεστε.
Η αξία κάθε σεμιναρίου είναι προνομιακά για τους σπουδαστές μας, 180€ περιλαμβάνοντας και τη διαδικασία εξέτασης με το Πιστοποιητικό.

! Δείτε επίσης και τα εξατομικευμένα μας σεμινάρια, Προώθηση Ιστοσελίδων

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή καλώντας στο 210  69.30.631-2

You might be interested in …

Καλέστε μας