Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το έμπειρο σύστημά μας – Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και ενηλίκων. Αποτελεί έγκυρο εργαλείο  επιλογής κατεύθυνσης και σπουδών διερευνώντας την προσωπικότητα, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα του ατόμου.
Βασιζόμενο σε 30ετείς έρευνες σχετικά με την ανάλυση της εργασιακής προσωπικότητας, των διανοητικών απαιτήσεων κάθε επαγγέλματος αλλά και το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας προσδιορίζει τα επαγγέλματα που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση υποδεικνύοντας παράλληλα και τα αντίστοιχα Τμήματα σχολών για το Μηχανογραφικό Δελτίο.

Το Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού υλοποιείται on line με την καθοδήγηση αρμόδιου επιβλέποντα και διαρκεί έως 1 ώρα.
Οι απαντήσεις αποστέλλονται κρυπτογραφημένες στον κεντρικό υπολογιστή ο οποίος χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μαθηματικά μοντέλα εκδίδει το επαγγελματικό προφίλ σε μια έκθεση 60 σελίδων. Η έκθεση αυτή με τον μεγαλύτερο παγκοσμίως δείκτη αξιοπιστίας (99%) ερμηνεύεται και αξιολογείται από έμπειρο Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας σε μια συνάντηση 1,5 ώρα.

Το Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού απευθύνεται σε:

  • Μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου
  • Φοιτητές που αναζητούν Μεταπτυχιακές σπουδές
  • Ενήλικες που επιθυμούν αλλαγή καριέρας

Με το Test θα μάθετε:

  • τον τύπο της επαγγελματικής σας προσωπικότητας
  • τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις σας
  • τις κατάλληλες σπουδές για εσάς
  • τις Πανεπιστημιακές σχολές που αντιστοιχούν στο προφίλ σας
  • τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν
  • τα επαγγελματικά δικαιώματα κάθε κλάδου

Ομαδικά Test – συνεργασίες με Σχολεία / εκπαιδευτήρια

Στις συνεργασίες μας με Σχολεία και κάθε είδους εκπαιδευτικούς οργανισμούς οι ενδιαφερόμενοι ολοκληρώνουν ομαδικά το on line Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Οι αξιολογούμενοι συμπληρώνουν το test είτε στο χώρο του Εκπαιδευτηρίου είτε στο δικό μας υπό την εποπτεία έμπειρου συνεργάτη μας. Ακολουθεί η διαδικασία ανάλυσης ανά κατεύθυνση, θετική/θεωρητική διάρκειας 1,5 ώρας όπου συζητούνται πλάνα σπουδών και πληροφορίες για σχολές και τμήματα ενώ επίσης απαντώνται τυχόν επιμέρους ερωτήματα.

Ο προσδιορισμός του κατάλληλου επαγγέλματος είναι μια σύνθετη υπόθεση που κατά κανόνα εξαρτάται από εσωτερικούς παράγοντες οι οποίοι μπορούν να ερμηνευθούν μέσω της  Ψυχομετρίας (κλάδος της Ψυχολογίας). Η Ψυχομετρία αξιολογεί κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου όπως οι δεξιότητες, οι στάσεις, οι συμπεριφορές και οι πεποιθήσεις.
Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε εσάς και τα παιδιά σας με τον πιο υπεύθυνο και επαγγελματικό τρόπο κάνοντας χρήση σύγχρονων και έγκυρων εργαλείων!

Για επικοινωνία κλικ εδώ! ή 210-69.30.631

Καλέστε μας