Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Υπάλληλος Τουρισμού

Υπάλληλος Τουρισμού – Ξενοδοχείου ή Τουριστικού γραφείου.

Ο Τουρισμός αναδεικνύεται ως εθνικό κεφάλαιο και προτεραιότητα της χώρας μας. Οι ανάγκες  σε έμψυχο, εξειδικευμένο δυναμικό αυξάνονται ραγδαία χρονιά με τη χρονιά.
Τα εξ αποστάσεως Πιστοποιημένα προγράμματα Τουρισμού, Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου & Ξενοδοχείου έχουν στόχο να καλύψουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας υπάλληλος στον τομέα αυτό ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί θεωρητικά αλλά και στην πράξη.

 Οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το πρόγραμμα θα μπορούν να σχεδιάσουν και να οργανώσουν ένα τουριστικό προϊόν, να λάβουν γνώση των τεχνικών πωλήσεων και κατάλληλης προώθησης για τα διάφορα τουριστικά προϊόντα. Ακόμη, θα μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες προώθησης και πώλησης ενός τουριστικού προϊόντος. Τέλος, θα μπορούν να συμβάλλουν εργασιακά σε διάφορους τομείς της λειτουργίας ενός τουριστικού γραφείου ή ενός ξενοδοχείου.

Διαλέξτε ένα από τα τα δύο εξειδικευμένα e learning προγράμματα που θα σας οδηγήσουν με γνώσεις και πιστοποίηση στην αγορά εργασίας:

Πιστοποίηση

Διαπιστευμένη Πιστοποίηση από ΕΣΥΔ κατά ISO 17024 από την ACTA – τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Διάρκεια και αξία μαθημάτων

Το σεμινάριο διεξάγεται eLearning από όπου κι αν βρίσκεστε και είναι διάρκειας 120 ωρών.
Η αξία του σεμιναρίου είναι προνομιακά για τους σπουδαστές μας, 180€ περιλαμβάνοντας και τη διαδικασία εξέτασης με το Πιστοποιητικό.

Δείτε επίσης και τα εξατομικευμένα μας σεμινάρια, Marketing Τουριστικών Μονάδων

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή καλώντας στο 210  69.30.631-2

You might be interested in …

Καλέστε μας