Εκπαιδευτικές υπηρεσίες Εκπόνησης Εργασιών ΑΕΙ – ΤΕΙ

Υπηρεσίες Εκπόνησης Εργασιών ΑΕΙ – ΤΕΙ

Οι υποχρεώσεις των σπουδών συνεχώς αυξάνονται κι ο ελεύθερος χρόνος για έναν φοιτητή είναι περιορισμένος, ειδικά όταν αυτός είναι εργαζόμενος, με πλήθος άλλων υποχρεώσεων. Το γεγονός αυτό καθιστά δύσκολη την απρόσκοπτη ανταπόκριση σε όλες τις απαιτήσεις των πανεπιστημιακών (ΑΕΙ) και των τεχνολογικών ιδρυμάτων (ΤΕΙ). Οι Υπηρεσίες Εκπόνησης Εργασιών ΑΕΙ – ΤΕΙ έρχονται να σας δώσουν την λύση!Υπηρεσίες Εκπόνησης Εργασιών ΑΕΙ - ΤΕΙ

TechnoEDU έχει ως αντικείμενο την εξειδικευμένη παροχή βοήθειας στην εκπόνηση πτυχιακών εργασιών, διπλωματικών εργασιών, εργασιών εξαμήνου, δακτυλογραφήσεις, μεταφράσεις και στατιστικές αναλύσεις.

Ο κάθε συνεργάτης μας είναι ειδικευμένος σε συγκεκριμένες ειδικότητες, γεγονός που αυξάνει την αξιοπιστία και την ποιότητα του συγγράμματος που αναλαμβάνει να ετοιμάσει. Μπορούμε να ακολουθήσουμε όλων των ειδών τις μεθοδολογίες έρευνας όπως συνεντεύξεις, μελέτη περίπτωσης, ερωτηματολόγια (δομημένα ή μη), βιβλιογραφικές ανασκοπήσεις κλπ,  σε ποιοτικές,  ποσοτικές έρευνες ή μικτές.

Κάθε εργασία έχει εγγυημένη μοναδικότητα μέσω ειδικού προγράμματος λογοκλοπής (plagiarism) και αξιοπιστία με την δημιουργία πρωτότυπου κειμένου.
Τηρείται αυστηρά έγκαιρη παράδοση στο χρονοδιάγραμμα που θα μας θέσετε καθώς  και τμηματικός έλεγχος της εργασίας βήμα-βήμα.
Δίνουμε βαρύτητα στον τρόπο έρευνας που θα κινηθεί η κάθε εργασία και στην ύπαρξη επιστημονικά τεκμηριωμένης  βιβλιογραφίας.
Στο τέλος κάθε εργασίας υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας Παρουσιάσεων – PowerPoint (αν απαιτείται) που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αναλαμβάνουμε την εκπαιδευτική υποστήριξη εργασιών:

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ: Εργασίες για οποιοδήποτε ΑΕΙ, ΤΕΙ ή Ιδιωτικό Κολέγιο.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΑΠ: Εργασίες για τις περισσότερες θεματικές ενότητες του Ανοικτού Πανεπιστημίου με την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ (spss – eviews): Υποστήριξη πτυχιακής, διπλωματικής εργασίας με τη συγγραφή του ερευνητικού σκέλους. Διαμόρφωση φόρμας εισαγωγής δεδομένων, πέρασμα δεδομένων, στατιστική ανάλυση, γνωμοδότηση τελικού κειμένου.

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ: Παροχή αξιόπιστων & έγκυρων μεταφράσεων από και προς όλες τις γλώσσες με δυνατότητα επικύρωσης. 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ: SPSS, EVIEWS, HTML, PHP, JavaScript CSS, Joomla, WordPress, MySQL, Dreamweaver, Macromedia Flash, Photoshop Ilustrator, InDesign, Corel Draw, AutoCAD, ERP, CRM κ.ά.

Έχουμε εξυπηρετήσει Εργασίες των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων:

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Πάντειο Πανεπιστήμιο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πολυτεχνείο Κρήτης
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Οικιακής Οικονομίας
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΤΕΙ Αθήνας
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΤΕΙ Ηπείρου
Ιόνιο Πανεπιστήμιο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΤΕΙ Καβάλας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΤΕΙ Καλαμάτας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ΤΕΙ Κρήτης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΙ Λαμίας
 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΤΕΙ Λάρισας
Πανεπιστήμιο Κρήτης ΤΕΙ Μεσολογγίου
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ΤΕΙ Πάτρας
Πανεπιστήμιο Πατρών ΤΕΙ Πειραιά
Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΤΕΙ Σερρών
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ΤΕΙ Χαλκίδας
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Τηλ. 210 69.30.631
Tagged with: , , , ,

2 Comments on “Εκπαιδευτικές υπηρεσίες Εκπόνησης Εργασιών ΑΕΙ – ΤΕΙ

  1. Καλησπέρα..Είμαι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Θεσσαλίας ,Στο τμήμα φυτικής παραγωγής..Αναλαμβάνεται εργασίες;Έχω μια εργασία στο μάθημα της ζιζανιολογιας..Μας έχει πει το σάιτ και εμείς πρέπει να βρούμε το κατάλληλο ζιζανιοκτόνο ώστε να καταπολεμήσει κάποια ζιζάνια που μας έχει δώσει..Απλά την είχα ξεχάσει τελείως και έχουμε προθεσμια ως αύριο το βράδυ..Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθησετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*