Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist!

Microsoft Office Specialist World Championship 2014!

MOSworldChampionship'14

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 13ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που έχει γίνει πλέον θεσμός και στην χώρα μας!

Η διοργάνωση αυτή είναι η σπουδαιότερη στον τομέα των γνώσεων και της χρήσης υπολογιστών, με τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια να ανεβαίνει συνεχώς στο παγκόσμιο στερέωμα, έχοντας σημαντικές διακρίσεις στον Παγκόσμιο Τελικό, όπως πέρυσι, που οι Εθνικοί μας Πρωταθλητές κατέλαβαν την 3η και 9 θέση στον κόσμο!

Στους  Ελληνικούς Προκριματικούς Αγώνες μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και φοιτητές 13 – 22 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν τις γνώσεις τους στο Microsoft Office 2007 και συγκεκριμένα στις εφαρμογές Word και Excel.

  •  Η συμμετοχή των αρίστων μαθητών και φοιτητών από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της ελληνικής επικράτειας στον Πανελλήνιο Τελικό, θα διεξαχθεί στα γραφεία της Microsoft Hellas, το Σάββατο, 03/05/2014.
  •  Η συμμετοχή των καλύτερων υποψηφίων στον Παγκόσμιο Τελικό, θα διεξαχθεί στην Disneyland, Anaheim, CA, U.S.A,  στις 27 – 30 Ιουλίου 2014!

Οι συμμετέχοντες που θα σημειώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες στον Πανελλήνιο Τελικό θα ταξιδέψουν δωρεάν στην Disneyland των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό, όπου θα ανταγωνιστούν τους αντίστοιχους νικητές άλλων 90 χωρών από όλο τον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η συμμετοχή των TECHNOkids Αμπελοκήπων στα τελικά είναι δεδομένη!

TechnoKIDS_inovative

 

 

You might be interested in …

Call Now ButtonΚαλέστε μας