Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Πιστοποίηση Υπολογιστών ECDL ύλης

Επαγγελματική Πιστοποίηση Δεξιοτήτων Υπολογιστών

Στην αγορά εργασίας η νέα χρονιά εγκαινιάστηκε νωρίς – νωρίς με τη Προκήρυξη του διαγωνισμού Λιμενοφυκάκων όπου βέβαια οι πιστοποιημένες γνώσεις Υπολογιστών (Πιστοποίηση Υπολογιστών ECDL ύλης) είναι ανάμεσα στις βασικές απαιτήσεις για την συμμετοχή των υποψήφιων ενδιαφερομένων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η προκήρυξη και νέων θέσεων εργασίας από φορείς και οργανισμούς του Δημόσιου  με το Υπουργείο Πολιτισμού, τα ΕΛΤΑ, Δήμους και Περιφέρειες, το Υπουργείο Υγείας και φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης ανάμεσα σε αυτούς.

Η Πιστοποίηση Υπολογιστών αποτελεί σήμερα την #1 απαιτητή επαγγελματική πιστοποίηση τόσο στο Ελληνικό Δημόσιο (σχετική ΚΥΑ από το 2006) όσο και στον ευρύτερο Ιδιωτικό τομέα, ειδικά στις υψηλών απαιτήσεων θέσεις, χωρίς βέβαια να εξαιρούμε και τη δεδομένη αναγνώριση που έχουν οι πιο έγκυρες από αυτές πιστοποιήσεις από Πανεπιστήμια του εξωτερικού και μεγάλους οργανισμούς & εταιρίες διεθνώς.

Banner_320-50_Office

Μη διστάσετε λοιπόν μετά από προσεκτική έρευνα ανάμεσα στα εκπαιδευτικούς φορείς που οδηγούν στην Πιστοποιημένη γνώση Υπολογιστών να εντάξετε κι εσείς αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό στο Βιογραφικό σας. Ανάμεσα στα κριτήρια σας, εκτός του οικονομικού, θα πρέπει να είναι η εξειδίκευση του εκπαιδ. φορέα στο αντικείμενο της Πληροφορικής, η εμπειρία και η επιστημονική επάρκεια των διδασκόντων και βέβαια το όνομά του εκπαιδ. φορέα στην αγορά και οι συστάσεις που το συνοδεύουν – όλα παράγοντες που θα εγγυηθούν και την δική σας ικανοποίηση και επιτυχία.

Δείτε την εκπαιδευτική διαδικασία για την απόκτηση Πιστοποιημένων γνώσεων Υπολογιστών σαν ευκαιρία να προσθέσετε στο βιογραφικό σας ουσιαστικές δεξιότητες και όχι μόνο τυπικά χαρακτηριστικά. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι μια εκπαίδευση τόσο δυσκολότερα αποδομείται η γνώση που θα αποκτήσετε ενώ θα σας συνοδεύει σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα ξεχωρίζοντάς σας από τον ανταγωνισμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μαθήματα ECDL ειδικά για ΑΣΕΠ & Ελλ. Δημόσιο

 

You might be interested in …

Καλέστε μας