Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Καλοκαιρινά Μαθήματα Ρομποτικής

Καλοκαιρινά Μαθήματα Ρομποτικής

Τα TechnoKids και φέτος ετοίμασαν και προσφέρουν στους μικρούς τους φίλους τα συναρπαστικά καλοκαιρινά μαθήματα Ρομποτικής, προσαρμοσμένα για παιδιά Δημοτικού / Γυμνασίου.

Με την μέθοδο Project Based Learning (=μαθαίνω δημιουργώντας) τα παιδιά διδάσκονται μέσα από ειδικά σχέδια μαθημάτων Ρομποτικής τις αρχές της εκπαίδευσης STEM* κάνοντας χρήση εξελιγμένων ρομποτικών συσκευών που τα ίδια συναρμολογούν και στη συνέχεια προγραμματίζουν.Καλοκαιρινά Μαθήματα Ρομποτικής

Γιατί Ρομποτική:

Καθημερινά, βλέπουμε όλο και περισσότερες δραστηριότητες να εκμεταλλεύονται την ρομποτική τεχνολογία. Οικιακές συσκευές, μέσα μεταφοράς, γεωργικές εφαρμογές, γραμμές παραγωγής δημιουργούνται  και κινούνται ρομποτικά. Ακόμα, η εξέλιξη και πρόοδος πολλών επιστημών όπως η Ιατρική, η Βιολογία, η Αστροφυσική στηρίζονται στη Ρομποτική.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο θα επηρεάσουν τα ρομπότ στο μέλλον τις ανθρώπινες  συνήθειες και την καθημερινότητα. Το σίγουρο όμως είναι πως η τεχνολογία με γρήγορους ρυθμούς δημιουργεί νέες ανάγκες και νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας με πολλά καινούργια επαγγέλματα να ξεπηδούν κάθε τόσο.
Στόχος μας στα Technokids είναι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να επεκτείνουν τις ικανότητες τους, να σκεφτούν εναλλακτικά, να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους, να διευρύνουν τα όρια της αντίληψής τους, να επιλύσουν διάφορα προβλήματα και να σκεφτούν λύσεις, να νιώσουν δημιουργοί!
Το μάθημα μετατρέπεται σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι με κερδισμένα τα παιδιά και τη γνώση!

Στα καλοκαιρινά μας μαθήματα τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα, ένα κύκλο (τέσσερα μαθήματα) ή περισσότερους κύκλους ανάλογα με την διαθεσιμότητα και το πρόγραμμα τους.

Κάθε μάθημα είναι αυτοτελές και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα Ρομποτικής.

Αξία ενός μαθήματος: 15€
Αξία ενός κύκλου (4 μαθήματα): 49€
Έκπτωση παρακολούθησης επόμενων κύκλων, -10€
“Έλα με έναν φίλο” – αξία ενός κύκλου: 40€ / άτομο!
Ειδικές τιμές για μαζικές εγγραφές

Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 210-69.30.631

*STEM: “Διεπιστημονική Προσέγγιση της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών… Είναι μια προσέγγιση που καταργεί τα σύνορα μεταξύ των ιδιαίτερων αντικειμένων και τα θεωρεί ως ένα “όλον”, κάτω από το σκεπτικό ότι τα σύγχρονα προβλήματα είναι αρκετά σύνθετα και πολυδιάστατα για να αντιμετωπισθούν από μια μόνο επιστήμη… Η εκπαίδευση STEM είναι ένα μαθησιακό περιβάλλον όπου οι μαθητές εξερευνούν, εφευρίσκουν, ανακαλύπτουν με τη χρήση πραγματικών προβλημάτων και καταστάσεων” Πανεπιστήμιο Πατρών

You might be interested in …

2 Comments

 1. Καλησπέρα σας. Τα καλοκαιρινά σας μαθήματα μέχρι πότε θα παραγματοποιούνται; Ενδιαφέρομαι για τέλος Ιουλίου αρχή Αυγούστου. Είμαστε από περιφέρεια.

  1. Καλησπέρα!
   Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα θα υλοποιούνται μέσα στο καλοκάιρι βάσει ζήτησης.
   Το διάστημα που ενδιαφέρεστε είναι η καρδιά του καλοκαιριού με τα περισσότερα εκπαιδευτήρια αλλά και οικογένειες να κάνουν διακοπές.
   Δεν χάνεται τίποτα πάντως να επιδιώξετε μια επικοινωνία εκ νέου εκείνη την εποχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Καλέστε μας