Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

ΕΣΥ, 906 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών

906 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών

Κατενεμήθηκαν οι 906 θέσεων στα δημόσια νοσοκομεία. Οι 706 θέσεις αφορούν μόνιμους νοσηλευτές και οι 200 θέσεις διάφορες ειδικότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις αυτές αποτελούν ουσιαστικά το πρώτο στάδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ μετά από 6 ολόκληρα χρόνια μέχριΥγεια, νοσοκομα να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των 4.500 προσλήψεων.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσει η προκήρυξη των θέσεων μέσω ΑΣΕΠ και για την κατανομή λήφθηκαν υπ’όψιν ιεραρχικά οι πλέον επείγουσες ανάγκες των δομών υγεία όλης της χώρας.

Συν τω χρόνω, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του αρμόδιου υπουργείου προχωρούν επίσης οι διορισμοί γιατρών ΕΣΥ που εκκρεμούσαν ενώ θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις μονίμων γιατρών για την παραμεθόριο.

Απόκτηση ECDL γρήγορα και οικονομικά!

Επιπλέον, Θα ανακοινωθεί επίσης η κατανομή 622 θέσεων σε επικουρικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων ενώ σχεδιάζεται κι η πρόσληψη περίπου 800 επικουρικών γιατρών για τα νοσοκομεία και 620 για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) σύμφωνα με την νέα ρύθμιση (ν.4325/2015).

Τέλος, 1541 θέσεις νοσηλευτών επί συνόλου 2983 θα προκηρυχθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» για την αντιμετώπιση της κρίσης και της ανεργίας.

Εδώ τη κατανομή των 906 θέσεων

Πηγή: e-dimosio

 

You might be interested in …

Call Now ButtonΚαλέστε μας