Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Διαχείριση φρεατίων ΕΥΔΑΠ

Ασφαλείς Εργασίες στη Διαχείριση φρεατίων ΕΥΔΑΠ. Α’ βοήθειες, Εξοπλισμός & Απολύμανση.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία 19, 20 Απριλίου η επιμόρφωση εξειδικευμένου προσωπικού στις τεχνικές και στη διαχείριση φρεατίων ΕΥΔΑΠ σε συνθήκες μόλυνσης από αέρια και χημικά.
H Θεματολογία κάλυψε μια σειρά τεχνικών δεξιοτήτων αλλά και την απαραίτητη θεωρητική κατάρτιση:

  1. Καταλληλότητα εξοπλισμού,
  2. Βασικές Α’ Βοήθειες πάνω σε ατύχημα,
  3. Ένδυση – απέκδυση,
  4. Απολύμανση εργαζομένων ή τυχόν τραυματιών,
  5. Πρακτικοί τρόποι παρακίνησης και ενθάρρυνσης του προσωπικού με βάση την άρτια τεχνική γνώση και την καταλληλότητα του εξοπλισμού.

Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από την βιωματική εκπαίδευση κάλυψαν γνωστικά τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων εργασιών και ανέπτυξαν δεξιότητες που θα καλύπτουν τεχνικά τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν χωρίς το φόβο ή τους ενδοιασμούς που προκαλούν η άγνοια ή η πλημμελής κατάρτιση.

Η ακαδημαϊκή ομάδα των συνεργατών μας μετά από προσεκτική μελέτη των ειδικών αναγκών αλλά και την επί τόπου αξιολόγηση υλικών, συνεργατών και απαιτήσεων προχώρησε  στην εκπόνηση ειδικής μελέτης για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης εκπαίδευσης.

Στόχος η αυτοπαρακίνηση των συμμετεχόντων, ώστε να θελήσουν να εφαρμόσουν τη νέα γνώση που αποκόμισαν και μετά το σεμινάριο στην καθημερινότητά τους και να μην εγκλωβιστούν στην ευκολία της πεπατημένης οδού ή της άρνησης. Διμηουργήθηκαν συνθήκες προσομοίωσης ώστε οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν βιωματικές εμπειρίες μέσα από επίλυση πραγματικών και υποθετικών καταστάσεων.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Γ. Κιοσές – Εκπαιδευτής Α’ Βοηθειών, Δ. Αγγελόπουλος & Σ. Πασχαλίδης – Πιστοπ/νοι εκπαιδευτές ΝΑΤΟ ΡαδιοΒιοχημικού περιστατικού και Ι. Ρέτζιος εμπειρογνώμονας – υπεύθυνος της ετ. ειδικού εξοπλισμού “Draeger.

 

 

 

You might be interested in …

Καλέστε μας