Καλέστε μας τώρα στο 210 6930 631

Προγραμματισμός για παιδιά – Φιδάκι

Προγραμματισμός για παιδιά με Microsoft εργαλεία – Εφαρμογή: Φιδάκι

Λέγοντας προγραμματισμός για παιδιά εννοούμε τα μαθήματα προγραμματισμού από τη Microsoft με ύλη ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά. Το εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται είναι το Visual Studio.

Στα TechnoKids Αμπελοκήπων ακολουθούμε αυτή την ύλη για 4η συνεχή χρονιά. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό αφού οι μαθητές μας μέσα από το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βάζουν σε εφαρμογή την δημιουργική φαντασία τους και φτιάχνουν τα δικά τους παιχνίδια.

Προγραμματισμός για παιδιά - φιδάκιΈνα από αυτά είναι και “το φιδάκι” που υλοποιήθηκε από τους μαθητές μας κατά την προηγούμενη χρονιά με άκρως επαγγελματικό τρόπο αλλά και εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι μαθητές δημιούργησαν ένα τετράγωνο πλαίσιο μέσα στο οποίο διαδραματίζεται το παιχνίδι. Ο σκοπός του παιχνιδιού επιτυγχάνεται όταν ένα φιδάκι το οποίο κινείται οριζόντια κατορθώσει να εξολοθρεύσει όσα περισσότερα ζωύφια πέσουν από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω.  Δεξιά του παραθύρου υπάρχουν ενδείξεις όπως ο χρόνος που απομένει,  η βαθμολογία η οποία πρέπει να έχει θετικό πρόσημο για την αίσια έκβαση του παιχνιδιού κά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε ένας από τους μαθητές μας έδωσε στο παιχνίδι τα δικά του χαρακτηριστικά ανάλογα με τον φαντασία του αλλά και τη  δημιουργικότητα του.

Το “Φιδάκι” είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κι εσείς μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Καλή διασκέδαση!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε στο 210  69.30.631-2

 

You might be interested in …

Καλέστε μας